Cream el final del nostre conte de forma cooperativa

A 1r d’Educació Primària continuen fent feina en Treball Cooperatiu. En aquesta ocasió ha estat per treballar la lectoescriptura.

Tot va començar quan na Vera, una alumna de la classe, va dur un llibre de casa perquè la seva tutora el contàs als seus companys. Però just abans de descobrir el final del conte i quan tots estaven esperant com acabaria aquell llibre tan interessant…, la mestra es va aturar i va proposar als infants que pensassin quin podria ser el millor final per a aquella història que acabaven de contar a l’aula.

Així que en grups de treball cooperatiu es van posar en marxa a pensar un final divertit, original, interessant, i a dibuixar-lo. Varen sortir moltes idees i ben creatives i diferents. Seguidament varen sortir cada un dels grups i el portaveu de cada un d’ells va llegir el que havien escrit i va mostrar els dibuixos a la resta de companys.

Després de tota la feina encara no es varen conformar i varen voler sentir el final original del conte de na Rosablanca i na Rosaroja. I és que és tan interessant el món dels contes en aquestes edats i tot allò que en podem treure i aprofitar…

 

Compartir: