Cursa Cooperativa CIDE Virtual (17 de maig)

Enguany, per les circumstàncies actuals de crisi sanitària no podem dur a terme la VII Cursa Cooperativa CIDE a benefici de la Fundació Vicente Ferrer. És per aquest motiu, que aquesta l’hem hagut d’ajornar al curs vinent i hem organitzat una de nova que s’adapta a la situació actual de confinament. Serà virtual i els beneficis que recaptem aniran destinats a la Creu Roja- COVID-19 de Mallorca per tal d’ajudar a les persones que més ho necessiten del nostre entorn.

La cursa virtual es realitzarà el diumenge 17 de maig i tindrà un recorregut lliure sempre tenint en compte els límits permesos durant el confinament. Es podrà fer des de les 6 del matí fins a les 23h hores, de tal forma, que cadascú la pugui fer en el moment que per la seva circumstància personal (família amb nins, majors de 70 anys, joves…) i tenint en compte els horaris establerts per les autoritats durant l’Estat d’alarma. Podeu participar com millor us vagi: fent una caminada, corrent, en bicicleta…

Per donar unes pautes hem dissenyat unes distàncies orientatives segons la categoria del participant:

INFANTIL:

  • Educació Infantil 500 mts
  • 1r i 2n de Primària 500 mts
  • 3r, 4t, 5è i 6è de Primària 1000 mts

ADULT:

  • Cursa cooperativa CIDE 6 km
  • Caminada popular 3 kms

Com cada any, les inscripcions les podeu fer a través de la pàgina web d’elitechip. La donació que vulgueu fer és lliure, amb un mínim de 2 euros per persona. A la pàgina d’elitechip trobareu un dorsal per descarregar on haureu d’escriure el número que us atorgaran per fer la cursa. És important conservar bé el vostre número, ja que aquest vos servirà per al sorteig de regals que farem amb tots els participants. En concloure la cursa, elitechip també enviarà als participants un diploma de participació de la nostra cursa solidària.

El seguiment de cursa es farà a través de les nostres xarxes socials (facebook, twitter i instagram) i si voleu participar, podeu fer-ho amb el hashtag #CursasolidariaCide. Així podreu penjar les vostres fotografies durant la vostra participació de la cursa. Vos animam a tots a participar. És per una causa solidària! 

Vos hi esperam!

Compartir: