Descobrim on anirem d’excursió i feim treball cooperatiu (5è D d’Infantil)

 

Els alumnes de 5è D d’Infantil s’hi han assabentat d’on aniran d’excursió pròximament. Però com ha estat? Al llarg d’una sèrie d’activitats que s’han fet en un matí ben intens. Primer els alumnes han arribat del pati i han descobert un sobre a l’estora de la seva classe.

Estava ple de lletres i circulars. No sabien exactament com havia arribat aquest sobre dins l’aula. Què podia significar?

 

La seva mestra, na Cati Gual, els ha explicat el que posava a la circular i han descobert que aniran a Palma Aquàrium. Quina sort! Tots els alumnes s’han posat molt contents amb aquesta notícia.

 
Després, entre tots han hagut d’ordenar totes les lletres en una línia groga que s’han trobat a l’estora. Han hagut de construir la paraula Palmaquarium.

 

 
 
Quan han acabat, la seva missió passava per trobar aquesta paraula i marcar-la dins les circulars que s’havien de dur a casa.
 
Quan ja ho han fet, era important saber quants nins ja havien visitat el Palmaquarium i quants no. Per això han organitzat la classe en dues fileres: una amb els que ja hi havien anat i l’altre amb els que no.
 

 

 
Un cop han tengut els números clars, han fet una gràfica a la pissarra amb gomets. Al final, cada grup cooperatiu ha hagut de repetir els comptes amb el seu grup cooperatiu amb l’ajuda d’uns botons de colors.

Quin matí més divertit!

 

 

 

Compartir: