Dues alumnes del CIDE, finalistes al concurs literari de ‘Las ovejas de Mica’

 

aaaconcursmica_4

Mariàngels Calderón i Nuria Gallego, dues alumnes de 4t ESO D, participaren en el 1r Concurs Literari de Las ovejas de Mica. Aquesta associació, engegada per Mica Cañellas, exalumne del CIDE, fa una tasca importantíssima, solidària i ben necessària en la nostra societat com és l´ajuda i la rehabilitació de persones alcohòliques. A més a més, imparteix xerrades de sensibilització i prevenció a les escoles. De fet, a partir d´una xerrada d´en Mica al nostre centre, les nostres alumnes s´animaren a participar en el concurs amb la satisfacció que varen formar part de les vint finalistes d´entre uns centenars de participants.

aaaconcursmica_1

Dissabte, 18 de juny, a les 11h al Caixa Fòrum va tenir lloc la cerimònia d´entrega dels premiats. Allà ens vàrem emocionar amb la valentia i les experiències de persones que pateixen aquest problema, vàrem gaudir de música en directe i vàrem aprendre algunes tècniques persuasives que utilitza Mica en les seves reunions.

Enhorabona tant a Mariàngels com a Nuria per haver participat en aquest concurs i per haver arribat tan enfora. Ens sentim ben orgullosos de vosaltres!

aaaconcursmica_2

Compartir: