El Cide celebra el Dia de la dona

 

Un any més el CIDE ha celebrat el dia 8 de març el Dia de la dona. A les diferents etapes, cada una adaptada a l’edat dels infants, s’ha fet feina a classe per tal de conscienciar sobre la importància d’aquest dia, de donar visibilitat a la dona, d’aconseguir la igualtat de gènere, la no-violència, el respecte, etc.

Els més petits han pintat, han llegit contes, han reflexionat molt sobre el tema i a més s’han demanat quina és la dona més important de la seva vida i per què. La majoria han dibuixat membres de la seva família, imprescindibles per a ells, com les mares, germanes, padrines, tietes… I una vegada més, els nins i nines, que són molt savis, ens mostren que no necessitam dones famoses o rellevants, sinó que el que tenim a casa, és el més important per a ells.

D’altra banda, l’alumnat de 4t d’ESO, tot i la pluja, va poder decorar l’entrada de l’escola amb llaços de color lila.

A més a ESO han organitzat un concurs de lemes amb motiu del Dia de la dona. D’entre totes les propostes, la de 3r de PMAR ha resultat la guanyadora. I és que què millor que resumir l’essència d’aquest dia només amb una lletra i dos símbols: =i. Curt, directe i entenedor. Enhorabona!

Compartir: