El CIDE celebra el Dia del Cooperativisme a les Illes Balears

 

Un ampli grup de representants de la nostra cooperativa d’ensenyament es varen traslladar fins a la finca de Raixa, a Bunyola, per celebrar el Dia del Cooperativisme a les Illes Balears. L’acte va començar a les sis de la tarda amb una visita guiada per aquesta possessió mallorquina d’estil italià. Els socis i treballadors del CIDE varen tenir l’oportunitat de veure els seus jardins, el mirador, els safareigs i el seu molí entre d’altres. Després d’aquesta visita, va començar l’acte oficial que va inaugurar Malena Riudavets, presidenta de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, i diferents autoritats.

Posteriorment, es va fer entrega del Premi COOP 2017 a Antoni Cardona, president que va constituir la Unió de Cooperatives Agràries de les Illes Balears (UCABAL), gerent de Coinga i president de la Cooperativa San Crispín.

Seguidament, Esperança Mora, membre de la Cooperativa Agrícola de Porreres, va ser l’encarregada de llegir el manifest del Dia Mundial del Cooperativisme 2017 i la coach i psicòloga Àngela Covas va realitzar una conferència sobre “L’alegria com a filosofia d’empresa”. Una conferència en què es va explicar la importància de tenir els treballadors feliços per a una empresa i com les cooperatives són l’entorn ideal per aconseguir-ho. Un entorn que té en compte valors com la democràcia, l’equitat, la responsabilitat, la igualtat, l’ajuda mútua i la solidaritat dins el seu ADN.

L’acte va ser acomiadat per Malena Riudavets, que va estar acompanyada per Vicenç Vidal, Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

 

Compartir: