El CIDE celebra una gran bunyolada

 

Un any més el CIDE va viure una gran bunyolada dia 19 d’octubre. Des de primera hora del matí, els alumnes dels Cicles Formatius de Gestió Adminitrativa i de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i els de 1r de Batxillerat C varen anar a la cuina de l’escola per ajudar a preparar els milers de bunyols que es varen repartir.

Dues bunyoleres ja conegudes del centre, Na Maria del Mar i na Magdalena, de Llucmajor, varen venir a ajudar els joves i amb la seva destressa i paciència varen elaborar els bunyols. Per fer-los, l’equip de cuina va elaborar uns 250 kilos de massa per fer la recepta clàssica amb farina, flocs de patata, llevadura premsada, sal i aigua tèbia. A més també varen necessitar 100 litres d’oli i fins a 35 kilos de sucre!

Els estudiants es varen dividir en diversos grups. Alguns es varen dedicar a ajudar les bunyoleres a girar els bunyols perquè es fessin bé dins l’oli calent. D’altres s’encarregaven de ficar els bunyols acabats de fer dins bosses i afegir-los el sucre. El darrer grup era l’encarregat de vendre les bosses al pati. En total es varen vendre fins a 747 bosses. Altres 100 bosses es varen repartir per les classes d’Educació Infantil i de 1r i 2n de Primària durant l’horabaixa.

La jornada va ser tot un éxit! I és que uns bunyols fets amb tant d’esforç i estima no es poden deixar perdre.

Compartir: