El CIDE dona 2759 euros a Creu Roja Illes Balears-COVID19

 

El CIDE ha fet entrega a Juana Lozano, Coordinadora de Creu Roja Illes Balears, dels diners recaptats a la Cursa Cooperativa Cide Virtual 2020, que es va celebrar el passat 17 de maig. En total varen ser 2759 euros que aniran destinats a ajudar els que més ho necessiten durant aquesta crisi econòmica que estam vivint enguany i com a conseqüència de l’aparició del COVID19 a les nostres vides.

Aquesta cursa va reunir quasi 600 persones que van participar des de diferents localitats de Mallorca, tenint en compte les condicions permeses durant l’estat d’alarma establert en aquelles dates. Des de les 6 h i fins a les 23 h cada un dels participants va poder fer la seva cursa o passejada com volia: en bicicleta, nedant, caminant, corrent… tots els formats eren possibles, així com l’horari i el recorregut, depenent on tenien el seu habitatge.

Enguany ha estat una cursa estranya, diferent, virtual, sense aglomeracions, sense abraçades, sense petons i sense guanyadors, però com sempre amb molta solidaritat, ja que al CIDE, com a empresa d’economia social, volem mostrar la nostra solidaritat amb la nostra comunitat amb accions com aquesta.

 

Compartir: