El CIDE entrega a Aspanob els fons recaptats a la III Cursa cooperativa

aaaaspanob_1

El CIDE va entregar fa uns dies els doblers recaptats a la III Cursa cooperativa, que com sabeu es va celebrar el passat mes de maig amb un èxit de participació sense precedents: 899 inscrits de totes les categories.

Els representats d’Aspanob, (Asociación de Padres de niños con cáncer) varen rebre a l’escola els 4.200 euros de recaptació, xifra rècord de solidaritat dels nostres alumnes, pares i personal docent en aquests tres anys de cursa. Cristina Martín, educadora social d’Aspanob, ha volgut destacar que, amb la cursa inclosa, enguany el CIDE ha celebrat fins a tres actes per aconseguir fons per la entitat de la que forma part.

I és que durant el curs que ja ha acabat, els jocs solidaris també varen destinar els seus beneficis a l’associació Aspanob. L’altra activitat dedicada per ajudar als nins amb càncer va ser la recol·lecta organitzada pes un grup de 5è de Primària, una iniciativa que, segons ens ha confessat Cristina, va arribar al cor dels membres d’Aspanob. Tot un èxit de solidaritat!

Compartir: