El CIDE és el guanyador de “Debate en el aula” i del concurs d’oratòria en anglès


El grup AcCIDEntados ReinCIDEntes és el guanyador del projecte “Debate en Aula”. El passat divendres 20 d’abril es va enfrontar contra l’escola San Cayetano en una final molt disputada al Parlament de les Illes Balears davant molts companys, professors, membres de l’equip directiu i del Consell Rector de l’escola. Tot i haver quedat subcampions l’any passat, enguany, el grup format per Andrea Canyellas, Mariàngels Calderon, Ian López, Javier Angosto, Núria Gallego i Ainoa Serralles han assolit la victòria després de debatre sobre l’obligatorietat de l’educació fins als 16 anys i sobre la necessitat d’una llei d’eutanàsia a Espanya.

Abans però, es va celebrar el concurs d’oratòria en anglès, en la final del qual hi varen participar dos alumnes del CIDE: Ariadna Cànoves i Àlex Rosell. Aquest darrer ha estat qui ha aconseguit el primer lloc de la competició.

Aquest projecte està organitzat per Clave Consulting i compta amb la col·laboració del Govern, la UIB i del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de l’Educació.

  • VÍDEO: en aquest enllaç trobareu el vídeo de tot l’acte. Els dos oradors del CIDE surten a partir de 1 h i 33 mins, i els seus companys d’AcCIDEntados ReinCIDEntes a partir de les 2 h i 38 mins.
 
 
     
   
 
     
 
 
 
Compartir: