El CIDE es vesteix de lila amb motiu del 25N

 

El CIDE ha celebrat el Dia Internacional contra la violència a les dones amb diferents activitats. Tots els treballadors de l’escola, així com la majoria dels alumnes han arribat avui dia 25 de novembre vestits amb alguna peça de roba de color lila per donar suport a la campanya que ha encetat la nostra escola en contra la violència a les dones.

A més, el CIDE ha participat en la campanya d’UCTAIB on han sortit el nostre director, Joan Carles Llabrés, la nostra presidenta, Malena Riudavets, una representant del PAS, Cati Fullana, una representant de l’APIMA CIDE, Isabel Escartín, i un alumne, Pablo Angosto. Junts han volgut deixar un missatge d’unitat, cohesió i rebuig contra la violència masclista.

D’altra banda, els nins i nines de l’escola també han realitzat diferents activitats al respecte. L’alumnat de 6è E de Primària ha creat fins i tot les seves pròpies camisetes amb el símbol d’igualtat per a tots. D’altra banda, diferents nins i nines de 1r d’ESO i de 6è de Primària han participat en la lectura del manifest que l’escola ha creat amb motiu d’aquest diaa, però per evitar aglomeracions, en lloc de fer la lectura al pati, s’ha gravat i s’ha difòs entre les diferents classes del centre. També l’alumnat de 2n i 3r de PMAR han volgut participar creant el seu propi logo (=i. → igualtat i punt) i creant cartells i pancartes que  han col·locat per diferents punts de l’escola per reivindicar el dia d’avui.  A Infantil per la seva banda  han continuat treballant els conceptes d’igualtat de gènere entre els més petits a través de contes que els facin conscienciar-se ja des d’edats primerenques.

Són accions diverses que no tindrien sentit sense fomentar la tolerància, el respecte i la igualtat entre tots els nostres alumnes. Un fet que des del CIDE intentam dur a terme no només avui, dia 25 de novembre, sinó durant tots els dies. 

 

 

Compartir: