El CIDE estrena nova web!

Al CIDE estem d’estrena!

Després de mesos de treball per tal de construir una nova web adaptada als nous temps, per fi podem presentar-vos el resultat. Dins aquesta web hi trobareu informació actualitzada, notícies, avisos i altres seccions que ja apareixien a l’anterior versió, i també una sèrie de novetats que esperam que vos agradin. Algunes d’aquestes novetats són:

  • Gran presència d’imatge i vídeo, amb un estil minimalista. Com heu vist a les xarxes socials, volem acostar el dia a dia del col·legi en forma de vídeo, storiesReels i directes. Per això trobareu inserits una sèrie de vídeos i enllaços on veure més en profunditat què i com treballam al CIDE.
  • Comunicació directa i amb més canals. Hem creat un canal de Whatsapp, on informarem puntualment de novetats, períodes de matriculacions, portes obertes i tota l’actualitat del centre, i que podeu rebre còmodament al vostre mòbil. Aquí teniu l’enllaç per accedir-hi: clic aquí per anar al Canal de Whatsapp del CIDE.
  • Facilitam la compartició dels continguts a les diferents xarxes, optimitzant la imatge i descripcions, i amb icones al final de cada article, per tal que tengueu més fàcil la difusió amb els vostres contactes.
  • Millora de l’experiència de les persones usuàries. Hem analitzat el volum de visites dins cada secció per saber quines són les més visitades, quines tenen major interès i són més cercades a Google, i les hem ubicat a la portada. Des del menjador, als tiquets, imatges del centre o instal·lacions educatives i esportives, les podeu trobar en només un clic (o dos). 
  • Importància dels projectes del CIDE. Des del menjador a l’Educació Emocional, la Revista del CIDE o la Travessa, posam en valor encara més tots els projectes impulsats des del centre, per a acostar-vos la informació, engrescar a participar i per a que tothom conegui el treball cooperatiu que duim a terme.

Vos donam la benvinguda i esperam que el canvi vos agradi. Potser hi hagi alguna petita incidència durant els propers dies, que resoldrem immediatament.

Compartir: