El CIDE fa una auditoria per millorar la gestió dels residus que genera el centre

DSC_9785aUn dels valors que el col·legi CIDE vol transmetre als seus alumnes és el respecte i la protecció del medi ambient. Per aquest motiu són moltes les acciones que el centre du endavant i que fan que formem part del programa de Centres Ecoambientals. Amb l’aplicació d’aquest projecte fomentam la conscienciació dels alumnes respecte a la importància de cuidar el nostre entorn, la necessitat de reduir i reciclarcorrectament els residus tant a l’escola com a casa.

En aquest camí, ara, de la mà de la cooperativa Lmental, una consultoria ambiental, el col·legi CIDE s’està sotmetent a una auditoria amb l’objectiu de millorar i optimitzar la gestió dels residus que generam.

Aquesta setmana Iván González, Raúl Castillo i Sergio Puyol, de Lmental, han recorregut les instal·lacions del centre, han vist com es gestionen i manipulen els tipus de residus i s’han entrevistat amb personal del centre amb l’objectiu de, una vegada analitzades totes les variables recollides, proposar una sèrie de mesures adreçades a millorar la gestió dels residus. S’han revisat els diferents productes químics que es fan servir, la cuina, els laboratoris, la gestió de material informàtic…

I amb aquest objectiu de millorar i rendibilitzar la gestió dels residus que genera el centre, un dels temes que s’ha abordat ha estat la recollida d’oli i la possibilitat, atesa la quantitat que es genera, de posar en marxa un projecte dirigit a la producció de sabó ecològic.  En prenem nota.

 

 

Compartir: