El CIDE guanya la Copa Princesa

 

volei copa princesa

 

L’equip de voleibol JS Hotels Ciutat CIDE viu un moment històric, ja que ha guanyat la Copa Princesa a Gijón després d’imposar-se a la final a l’Arona Tenerife Sur. Una experiència inoblidable que de ben segur marcarà les carreres esportives dels membres de l’equip. Amb aquesta victòria, el club estrena el seu compte de títols nacionals 45 anys després del seu naixement.

 

volei copa princesa volei copa princesa IMG-20170112-WA0010

 

Per a les jugadores que porten més temps al club, i sobretot per al seu tècnic i president, Toni Figuera, que ja du 26 anys al CIDE, la Copa Princesa “és la culminació de molts anys de feina”, en què s’han trobat “bons i mals moments”. L’entrenador ha afirmat a diversos mitjans de comunicació que estan vivint “un somni”, que “mai m’havia passat una cosa així i que no saps si ho podràs tornar a repetir, per això estam gaudint molt d’aquest moment”. A més ha afirmat que volen dedicar el triomf a totes aquelles persones que han aportat el seu granet d’arena al club durant tots els seus anys d’història.

 

Per la seva banda, Alícia Rodríguez, la col·locadora mallorquina, clau a l’equip, assegura que aquest trofeu és “una recompensa a tot l’esforç i treball” d’un equip “que no té debilitats en cap posició i que no depèn únicament d’una o dues jugadores”. Rodríguez afirma també que “som un equip molt ambiciós i que ara han de mirar cap als playoffs”.

 

volei copa princesa volei copa princesa volei copa princesa
volei copa princesa volei copa princesa volei copa princesa

 

Després d’aquest merescut èxit, part de l’equip ha estat rebut a l’Ajuntament de Cort pel batle de Palma, José Hila, i també al Consolat de la mar per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol. En ambdós casos, varen ser acompanyats per representants del col·legi CIDE, com el director Joan Perelló i la presidenta de la cooperativa Malena Riudavets, que han volgut així donar el seu suport al club.

 

volei copa princesa

volei copa princesa volei copa princesa  volei copa princesa

 

Uns dies de somni que no són un punt final, sinó que continuen amb molt d’esforç, treball i lluita, ja que ara el següent repte de l’equip serà ascendir a la Superlliga femenina. Molta sort!

Compartir: