El CIDE ha estat novament seleccionat com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu pel curs 2022-2023

Després de dos anys formant part del programa d’Escoles Ambaixadores de la Unió Europea de manera satisfactòria, i havent rebut la tan anhelada placa commemorativa que ens acredita com a Escola Ambaixadora, el centre ha estat novament seleccionat per a la participació el curs escolar vinent 22-23.

El CIDE continua apostant per formar a l’alumnat a fi d’enfrontar-se als diferents reptes de la globalització. La participació en programes europeus, tals com aquest o l’Erasmus+, suposen una oportunitat per al desenvolupament personal i professional de l’estudiant.

Enguany han participat alumnes de 3r i 4t de l’ESO creant un infopoint al hall del centre com a eina de divulgació cap a la resta de la comunitat educativa.

Addicionalment, l’alumnat ha realitzat vídeos explicatius, dossiers, material gràfic i debats centrats en la nova possible adhesió de països com Ucraïna, Moldàvia i Geòrgia. Evidentment, l’eix central d’aquest curs ha estat el conflicte bèl·lic que tant ens afecta tant en l’àmbit microeconòmic com macroeconòmic.

Per tant, aquest fet manifesta, una vegada més, que el CIDE continua fent passes cap a un centre cada cop més internacional.

Compartir: