El CIDE i les arts

4

Teatre, manualitats, música, dibuix, audiovisuals… Volem que els nostre alumnat desenvolupi tot el seu potencial creatiu i artístic. I no només amb el programa educatiu, mitjançant el Batxillerat artístic i les assignatures optatives d’ESO, sinó amb tot un seguit d’activitats.

En els darrers anys hem desenvolupat instal·lacions com l’aula de música, que disposa de sales insonoritzades, plenes d’instruments i equipades amb material per poder fer audicions musicals. El CIDE compta amb una Escola de Música i distints cors.

 

2            4           

3

Més recent és l’aula de dibuix. És un aula amb molt de llum exterior i amb molt d’espai. Les nostres instal·lacions també disposen d’una aula de volum i un taller d’artesania, equipat amb taules grans per a poder dibuixar millor i amb les noves tecnologies. Anualment, al CIDE obrim les portes al públic amb la Nit de l’Art i de la ciència, on mostram les creacions del nostre alumnat en un acte diferent i amb molta participació de famílies, alumnes i professorat.

A més, l’alumnat del CIDE també participa en el concurs Fotojove, al qual la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma col·labora amb Palma Fotogràfica organitzant aquest concurs de fotografia escolar. Un concurs en el qual els nostres joves poden mostrar la seva creativitat en la fotografia sempre emmarcats en la temàtica seleccionada per cada edició.

Compartir: