El CIDE i l’esport

Al Col·legi CIDE posam al teu abast unes reconegudes i variades instal·lacions esportives. L’esport és diversió, fomenta el bon ambient i crea hàbits de vida saludable.

El CIDE té quatre clubs esportius molt reconeguts i plens d’èxits en totes les categories: bàsquet, futbol, bàdminton i voleibol. Les instal·lacions esportives son amples i, per la seva qualitat, estan considerades com de les millors de Mallorca.

El nostre pavelló cobert està compost de tres pistes de bàsquet. Està dotat de sales de reunions, despatxos, vestidors amb banys i dutxes i una cafeteria que està oberta tot el dia.

volei_3 aaCursaCIDE_25 aaCursaCIDE_8

I també disposam d’un camp de gespa, que utilitza tot el nostre alumnat en el temps dels esbarjos. També és emprat a les classes d’Educació Física i durant el curs a totes aquelles activitats escolars que organitam a l’escola. Durant l’horari no lectiu, l’empra el Club de futbol CIDE i d’altres, ja que també es pot llogar en el temps que queda lliure.

A més, cada any celebram la Cursa Cooperativa CIDE, una cursa on es combina l’esport i la companyonia entre alumnat, famílies i equip laboral de l’escola i que sempre va destinada a una causa solidària.

D’altra banda, existeix una comissió de senderisme que s’encarrega de preparar sortides adaptades a cada etapa per estar en contacte amb la natura i fer esport cada trimestre, i també organitza la Travessa CIDE per la Serra de Tramuntana, on hi participa l’alumnat de 5è i 6è de Primària. .

Des de l’any 2018 a la nostra escola els infants poden fer esport i gaudir de la Ruta CIDESaludable, tant durant les sessions d’Educació Física, com durant el seu temps d’esbarjo, ja que està oberta per a tots durant tota la jornada.

Compartir: