El CIDE més solidari col·labora amb les campanyes del rebost, somnis reciclats i reis de la il·lusió

 

Com cada any, el CIDE ha col·laborat en diverses campanyes solidàries per poder donar una mà als més desfavorits de la nostra societat perquè així també puguin gaudir d’aquestes festes nadalenques.

Tot l’alumnat i professorat de l’escola han mostrat la seva solidaritat aportant el seu granet. D’aquesta manera, enguany hem tornat a aconseguir recaptar milers de productes d’aliments, d’higiene i de la llar que han anat destinats a Càritas Mallorca, que s’encarrega de repartir-ho entre les famílies més necessitades de Mallorca. Així doncs, aquesta activitat té l’objectiu de fomentar valors com la solidaritat i l’empatia amb els més desfavorits. Tots junts hem aconseguit, un any més fer un èxit d’aquesta nova recollida.

     
   
     

Així mateix, l’escola també ha donat una mà a l’ONG Somnis reciclats amb les campanyes Somnis reciclats i Reis de la il·lusió. Pel que fa a la campanya Somnis reciclats, l’alumnat ha duit juguetes de segona mà perquè puguin ser donades a les famílies sense recursos. I a la dels Reis de la il·lusió, aquells que han volgut han apadrinat una carta per comprar els regals que han demanat els nins. L’objectiu d’aquestes dues campanyes és que tants nins com sigui possible puguin tenir el seu regal de Nadal.

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració i solidaritat demostrada!

   

Compartir: