El CIDE participa a “Emociona-t”, el XVII Congrés de l’UECOE

congrés emociona-t3

El CIDE ha participat en el XVII Congrés de la Unió Espanyola de Cooperatives d’Ensenyament, UECOE, realitzat del 19 al 21 d’octubre de 2016 a Salou, Tarragona. El títol del congrés ha estat ‘Emociona-t. L’emoció d’educar’ i ha duit el lema “l’ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor”. Un lema que reflecteix una de les premisses amb les quals treballa dia a dia tot l’equip del CIDE, on tenim clar que educar no és tan sols educar en coneixements, sinó també ajudar a formar persones felices capaces d’enfrontar-se a qualsevol problema que es trobin a la seva vida quotidiana.

 

Lourdes Julbe, Margalida Díez i Aina Benítez són tres sòcies de la cooperativa CIDE que han estat les encarregades de realitzar la conferència “Començam a viure les emocions al CIDE”, en què han mostrat com es treballa la intel·ligència emocional en tots els nivells que hi ha a l’escola. A més, han mostrat les passes que han fet fins a l’actualitat amb l’alumnat i els seus projectes de millora per al futur.
A la conferència hi ha assistit Antoni Morante, Director general de Planificació, Ordenació i centres de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears, que ha gaudit molt amb la dissertació de l’equip del CIDE i amb la feina diària que es fa a la nostra cooperativa d’ensenyament.
Al congrés han participat 18 representants de cooperatives d’ensenyament de Balears. Aquest congrés biennal és un punt de trobada per a les escoles cooperatives nacionals on es té la voluntat de compartir experiències, inquietuds i establir línies de treball comunes entre totes elles.

 

congrés emociona-tcongrés emociona-t2

 

congrés emociona-t4

Compartir: