El CIDE participa al programa DUES VOLTES d’IB3TV

 

El CIDE ha participat en el programa Dues Voltes d’IB3TV. El programa volia analitzar la situació de les noves tecnologies dins l’àmbit escolar. La seva presentadora, Neus Albis, i un ampli equip de gravació, van venir a l’escola per conèixer la situació actual dins les aules.

Primer, varen assistir a una sessió de prevenció de les que es fan a Secundària sobre l’ús de les noves tecnologies entre els alumnes i varen poder xerrar amb la psicopedagoga que realitza aquestes sessions, n’Ajo Monzó.

Més tard, tres membres de l’escola, n’Àlex Ramis i en Sergi Baos, professors de secundària, i n’Elena Palou, orientadora de secundària, varen participar en un debat amb Neus Albis sobre les limitacions, beneficis i desafiaments que es troben amb els alumnes respecte a l’ús del telèfon mòbil i altres tecnologies.

Finalment, un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO van tenir també l’oportunitat d’obrir-se i explicar com és el seu dia a dia, principalment fora de l’escola, on la majoria comparteixen una vida digital, que per ells té tanta o més importància com la presencial.

 

Compartir: