El CIDE participa de nou a la Lliga de Debat de Batxillerat

 

Per segon any consecutiu al CIDE participam en la Lliga de Debat de Batxillerat. L’any passat el grup AcCIDEntados ReinCIDEntes va quedar subcampió en aquesta competició i enguany arriben amb ganes d’endur-se’n el títol a casa. A més, en aquesta ocasió el CIDE hi participa amb tres grups diferents.


El primer grup és AcCIDEntados ReinCIDEntes i compta amb Javier Angosto, Mariàngels Calderón, Ariadna Cànoves, Andy Cañellas, Nuria Gallego, Ian López i Ainoa Serralles.

El segon grup, que participarà per primera vegada en la Lliga s’anomena LuCIDEz OcCIDEntal i està format per alumnes de 1r de Batxillerat: Cristina Martín, María Moll, Àgueda Quetglas, Elisabeth Cabellos, Aina Baidez i Valentino Verdi.

El tercer grup, també nou en aquesta competició i també alumnes de 1r de Batxillerat, rep el nom de Club de Investigación y Debate Especializado (C.I.D.E.) i està format per: Iván Esteban, Màrius Gelabert, Xavier Piña, Adrián Villar, Marga Martín i Aina Juárez.

Les primeres cites seran dimarts 19 de desembre al col·legi Àgora Portals, i dimecres 20 de desembre i divendres 22 de desembre al CIDE. Tots els debats es duran a terme a les 18 h i acabaran al voltant de les 19.15 h.
Aquí trobareu el calendari dels debats previstos per als pròxims mesos.

 

2017-2018 CALENDARI A

2017-2018 CALENDARI B

2017-2018 CALENDARI D

 

Compartir: