El CIDE participa en el Concert Solidari Intercooperatiu

 

Captura de pantalla 2017-02-01 a las 16.58.29

 

El CIDE ha participat un any més al Concert Solidari Intercooperatiu que enguany s’ha celebrat al Teatre Principal de Palma.

El professor de la nostra cooperativa d’ensenyament, Àlvar Servera, ha actuat amb els alumnes de 1r de batxillerat que cursen Llenguatge i pràctica musical, que han interpretat part del musical “The Beatles In Revue”. Una actuació brillant que ha omplert la sala d’aplaudiments.

 

Concert cooperatiu 2017 Concert cooperatiu 2017

 

En aquest acte solidari han participat fins a 280 alumnes de diferents cooperatives d’ensenyament com el CIDE i també d’altres com Es Liceu, Es Lledoner, Son Verí Nou, Gorg blau, Manjón, Art i Sons, mata de Jonc i Aula Balear.
Concert cooperatiu 2017

 

Al concert hi han assistit més de mil persones que han expressat així la seva solidaritat envers els refugiats que romanen bloquejats a Grècia en aquests moments. Un fet que és possible gràcies a la feina d’Ajuda als refugiats-Sóller Solidari, el beneficiari d’aquest acte tan assenyalat. El seu representant, Toni Garau, ha afirmat que la recaptació anirà destinada al seu projecte de “motxilles solidàries”.

 

Concert cooperatiu 2017

Compartir: