El CIDE prepara la seva 1a Travessa: la Ruta de la pedra en sec

travessa cide imatge

Ja fa 10 anys que al CIDE es va constituir la Comissió de Senderisme, un projecte que té com a objectiu motivar els alumnes perquè caminin per muntanyes plenes del nostre passat cultural, on puguin descobrir com feia i es fa feina a la Serra de Tramuntana (carboners, margers…), mentre que a la vegada connecten amb la natura.

Enguany, a més, és el 50è aniversari del CIDE. Per això volem afrontar el repte de fer una travessa, la de la Ruta de la pedra en sec per la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Una ruta on podrem descobrir els cims més alts de la serralada, veure el coll de les Cases de sa neu… Tot envoltat per un paisatge únic i de fauna típicament mediterrània.

Aquesta ruta es fa a través de la xarxa d’antics camins que ha restaurat el Consell de Mallorca que permet que puguin fer-la senderistes de totes les edats.

La travessa es farà del 27 d’abril a l’1 de maig. Abans però, es farien 5 sortides de cap de setmana per preparar-se per aquesta aventura.

L’objectiu és que participin el major nombre d’alumnes possible, però també necessitarem la col·laboració de pares i mestres.

Més informació sobre la 1a Travessa CIDE.

També podeu seguir-nos a través del nostre blog.

Compartir: