El CIDE rep el Premi COOP 2016

Premi COOP Malena Riudavets i Joan Perelló

La Federació de Cooperatives de les Illes Balears ha entregat el Premi COOP 2016 al CIDE en reconeixement per la seva trajectòria i coincidint amb el seu 50è aniversari.

El premi l’ha rebut el director de l’escola, Joan Perelló, de mans de Iago Negueruela, Conseller de Treball, Comerç i Indústria de les Illes Balears. Perelló ha donat les gràcies a tota la comunitat educativa i a totes aquelles persones que han format part del CIDE en qualque moment de la seva vida. Així mateix, Negueruela també ha volgut destacar la història i el caràcter innovador, motivador i lluitador de la nostra cooperativa.

Premi COOP Premi COOP Premi COOP
Premi COOP Premi COOP Premi COOP

 

Joan Perelló, ha estat acompanyat per una gran part de companys del CIDE, tant de l’equip directiu, consell rector, com de treballadors del centre, que no han volgut perdre’s aquest important reconeixement.

 

Premi COOP

 

L’acte, que s’ha realitzat al centre Flassaders de Palma i on s’han entregat altres distincions i reconeixements a diferents cooperatives de les Illes Balears, també ha comptat amb la presència de Vicens Vidal, Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, i de Fina Santiago, Consellera de Serveis Socials.

 

Premi COOP

Premi COOP Premi COOP

 

Joan Perelló_director CIDE Premi COOP Premi COOP
Premi COOP Premi COOP Premi COOP
Premi COOP Premi COOP Premi COOP
Premi COOP Premi COOP  
Compartir: