El CIDE solidari

4

 

Ens mouen les causes solidàries. Cada any duem a terme tot un seguit d’iniciatives amb l’objectiu d’ajudar als més necessitats: activitats esportives, mercadets solidaris, concerts, recollides d’aliments i la nostra cursa cooperativa anual. Cada Nadal, el CIDE organitza la campanya REBOST, que supera els 4.000 kilos d’aportació d’aliments en conserva, productes de neteja i d’higiene personal destinats a Càritas.

 

SONY DSC

La solidaritat també està destinada al nostre propi alumnat. És el cas d’en Rodrigo, que pateix la malaltia de Sandhoff, un trastorn neurològic degeneratiu per al qual encara no existeix tractament. Al CIDE duem a terme fet tot un seguit d’iniciatives per donar el nostre suport a la família: recollides massives de taps, xocolatades i festes benèfiques, mercadets o concerts solidaris amb la participació de la resta de cooperatives d’Ensenyament de Mallorca.

També volem destacar la nostra cursa cooperativa, a la qual s’inscriuen prop de 900 atletes i que destina tota la recaptació obtinguda a diferents associacions i iniciatives solidàries.

 

aaCursaCIDE_45

Compartir: