El CIDE suma quilòmetres per la Fundació Vicente Ferrer

Un any més el CIDE ha celebrat la seva cursa solidària, però enguany s’ha emmarcat dins el projecte Suma quilòmetres que ha organitzat la sectorial d’ensenyament (UCTAIB) amb la participació de totes les cooperatives d’ensenyament. Junts hem aconseguit sumar tots els quilòmetres que hi ha entre Balears i Anantapur, ja que tots els beneficis aconseguits han estat destinats a la Fundació Vicente Ferrer, que vol utilitzar aquestes donacions per fer un escola i aconseguir bicicletes perquè els infants de la localitat puguin anar al col·legi sobre dues rodes.

Aquest projecte durava una setmana i cada escola hi podia participar duent a terme una activitat diferent. El CIDE va decidir que la seva seria la cursa. Com ja va passar l’any anterior, enguany i a conseqüència de les restriccions sanitàries, es va decidir mantenir el format virtual. Les normes de la cursa eren clares. Tots els participants podien fer-la com volguessin (caminant, corrent, en bicicleta, nedant…) i amb qui volguessin, sempre que respectassin les normes establertes en el moment de la celebració de la cursa.

Diumenge dia 9 de maig va arribar el dia de posar-se la roba d’esport i sortir a fer quilòmetres per una bona causa. Entre totes les cooperatives d’ensenyament hem sumat 16942 km. Les donacions encara estan obertes i es poden fer fins al 20 de maig.

Com podeu veure, varen ser molts els que es varen adherir a la causa, i des de la nostra escola vos volem donar les gràcies per la vostra participació.

Compartir: