El CIDE supera la primera ronda de la lliga de debat de Batxillerat

 

Ja s’ha celebrat la primera ronda de la lliga de debat de Batxillerat i ja tenim les puntuacions que han aconseguit els nostres alumnes al debat que tenia com a tema “Podem considerar els videojocs un art?”. Els grups AcCIDEntados ReinCIDEntes i LuCIDEz OcCIDEntal han guanyat els seus respectius debats davant els grups dels col·legis Joan Maria Thomàs II i el Sant Josep Obrer B i han aconseguit cadascun 3 punts.

Per la seva part, el C.I.D.E, el Club de Investigación y Debate Especial, ha perdut davant l’Àgora Portals Green per tan sols un punt en l’avaluació i en aquesta ocasió no ha aconseguit augmentar la seva puntuació.

AcCIDEntados ReinCIDEntes participen per segon any en aquesta competició amb els alumnes Javier Angosto, Mariàngels Calderón, Ariadna Cànoves, Andy Cañellas, Nuria Gallego, Ian López i Ainoa Serralles. Enguany però és la primera vegada que hi participa el grup LuCIDEz OcCIDEntal,format per alumnes de 1r de Batxillerat com Cristina Martín, María Moll, Àgueda Quetglas, Elisabeth Cabellos, Aina Baidez i Valentino Verdi. També són nous a la lliga de debat el grup C.I.D.E que compta també amb alumnes de 1r de Batxillerat com Iván Esteban, Màrius Gelabert, Xavier Piña, Adrián Villar, Marga Martín i Aina Juárez.

Seguirem molt pendents de la següent ronda que versarà sobre el tema “Debería el humor tener límites?” i que tendrà lloc els següents dies:

  • 17 de gener: col·legi Antoni Maura-Kryptonita- LuCIDEz OcCIDEntal a les 18h.

  • 17 de gener: CIDE-Club de Investigación y Debate Especial- col·legiSant Antoni Abad 2-post socráticos a les 18h.

  • 18 de gener: col·legi Llompart- AcCIDEntados ReinCIDEntes a les 18h.

Molta sort a tots!

 

 

PUNTUACIONS:

Compartir: