El CIDE viu la seva marató fotogràfica (Batxillerat i FP)

A la jornada lúdica del 12 d’abril, dins el marc de la festa CIDE, es va dur a terme una marató fotogràfica per a l’alumnat d’FP i Batxillerat. L’activitat va consistir en fer tot un conjunt de fotografies, les temàtiques de les quals es publicaren el mateix matí, i estaven distribuïdes entre les següents categories: “Som Cide!”, “La nostra escola”, “Qui sóc jo?”, “Avui és un dia de festa” i “Emocions i valors”.

Els alumnes participants varen demostrar que, dins el CIDE, es poden fer  molt bones fotografies, mostrant la seva mirada a través de la càmera, cercant visions diferents, perspectives, angles, enquadraments… fent que una mateixa realitat es pugui mostrar de diverses maneres aplicant una bona dosi de creativitat.

A continuació, podeu veure una mostra de les imatges fetes per alumnat participant, entre les que destacam les dels tres guanyadors de la marató, Joan Costa i Aitor Bueno, alumnes d’FP d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, i Desirée García, alumna d’FP Bàsica en Serveis Administratius.

També volem aprofitar per fer una menció especial a les fotografies fetes per la professora de Cultura Audiovisual, Aina Llompart, a algunes de les alumnes de Batxillerat artístic que varen organitzar el fantàstic “Túnel del terror”, són realment terrorífiques!

Compartir: