El conseller d’Educació i el president de COCETA visiten el CIDE

 

conseller y COCETA 4

 

El Conseller d’Educació, Martí March, ha visitat la cooperativa d’ensenyament CIDE, amb motiu del seu 50è aniversari. El conseller ha fet una visita per les instal·lacions del centre com els patis, el poliesportiu, les aules de volum i dibuix, i algunes classes de cicles formatius.

 

conseller i coceta 1        conseller i coceta 2

conseller y COCETA 3        conseller y COCETA 2

conseller i coceta 9        conseller i coceta 10

 

Després de conèixer un poc més el centre i parlar amb part de l’equip directiu, el conseller s’ha reunit amb Juan Antonio Pedreño, President de COCETA, la Confederació Espanyola de Cooperatives de Treball Associat, que enguany han fet el seu consell rector al CIDE amb motiu del seu 30è aniversari.

 

conseller i coceta 8        conseller i coceta 8

 

Durant el consell rector, el Conseller d’Educació ha destacat que el model cooperatiu és un model important i que li agradaria que les escoles públiques tenguessin elements del cooperativisme per la capacitat que té d’adaptar-se als canvis i a les novetats. Així mateix, ha afirmat que les cooperatives resolen millor les crisis que les empreses, i ha destacat que l’objectiu de l’escola és fer ciutadans crítics amb competències per donar respostes als problemes del segle XXI.

 

conseller i coceta 3        conseller i coceta 4

conseller i coceta 7        conseller i coceta 6

 

La jornada ha finalitzat amb un berenar de treball de tot l’equip de COCETA, el conseller d’Educació i part de l’equip directiu del CIDE. Durant el berenar, l’equip de cuina ha lluït unes jaquetes decorades per a l’ocasió pels alumnes del CIDE. Una autèntica obra d’art que ha cridat l’atenció per la seva creativitat i originalitat.

 

conseller i coceta 14        conseller i coceta 13

 

Compartir: