El dia de reptes cooperatius de Primària al camp de futbol acaba amb un bany sota els aspersors

aaafestaigua_10

Els nins de 1r i 2n de Primària varen gaudir molt el passat dimecres amb una jornada de reptes cooperatius que va acabar amb una festa d’aigua al camp de futbol.

aaafestaigua_11 aaafestaigua_12

aaafestaigua_9 aaafestaigua_8

En torn de les 10:30 h, les deu classes de Primària es varen repartir amb els seus mestres pel camp de futbol. Cada grup havia d’organitzar un repte cooperatiu que els nins havien de realitzar en grups. Cada cinc minuts, les classes canviaven de repte, i així fins que varen acabar de fer tots els jocs. Es tractava d’exercicis com fer curses per grups amb enormes tatamis sobre el cap, intentar pujar per grups a un banc, passar-se un globus en l’aire i que no caigués a terra, formar lletres humanes amb els nins estesos al camp de gespa, o fer curses per grups amb els braços enllaçats i mantenint un globus enmig del grup sense que caigués en terra.

aaafestaigua_7 aaafestaigua_6

aaafestaigua_4 aaafestaigua_5

I a jutjar per la reacció dels nins, l’experiència va ser tot un èxit. Però la part més divertida encara no havia arribat. Després dels reptes cooperatius, els nins varen preparar els banyadors i es varen dirigir al centre del camp de futbol. Uns instants després es varen obrir els aspersors del camp, en una dutxa que era molt necessària en un dia tan calorós! Un gran final per un dematí molt divertit!

aaafestaigua_3 aaafestaigua_1

Compartir: