El nou curs arriba carregat de novetats

 

Al CIDE començam un nou curs 2018-2019 plens de novetats. Hem aprofitat els mesos d’estiu per fer millores i canvis a la nostra escola. Hem ampliat el menjador d’Educació Infantil i personal i hem posat absorbent acústic al sostre del menjador principal per reduir la sonoritat de l’espai. Per altra banda, a la zona dels patis de l’escola, s’han fet reformes a les escales de l’aula de dibuix i s’hi han construït noves jardineres, i les escales exteriors del poliesportiu s’han fet antilliscants. També s’han reparat els forjats exteriors de l’edifici C (el corresponent a Batxillerat, Cicles Formatius i ESO) i s’ha ampliat la xarxa WIFI en aquesta zona.

També s’han realitzat millores dins algunes aules com l’aula de psicomotricitat, on s’hi ha construït un bany nou, i els laboratoris. El laboratori 2 i 3 s’ha dividit i s’han afegit sis taules de treball al laboratori 1. A més, s’han creat nous armaris per a guardar tots els productes químics que s’empren a les pràctiques.

Finalment s’ha millorat el servei de megafonia de tota l’escola. Molts de canvis per a un nou curs que comença amb moltes ganes. Benvinguts!

 

 

   

 

Compartir: