Els alumnes de 1r de CFGM SMIX ajuden als de 4t C de Primària en el seu projecte “Viatjam pel món”

 

Els alumes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes han tengut una visita dels alumnes de 4t C de Primària. Els petits els varen enviar abans d’anar-hi una carta perquè els ajudassin a fer una presentació de diapositives pel seu darrer projecte: “Viatjam pel món”.

En arribar a la classe del cicle formatiu, els alumnes de les dues etapes s’han distribuït en grups i els grans els han explicat als petits com podien cercar fotografies i les passes que havien de seguir per a fer una presentació. Tot i que han dedicat molt de temps, encara no han acabat la feina i en tenen per a més dies… I és que encara han d’investigar molts indrets. N’han escollit de ben diferents: Japó, Sidney, Jaén, Londres, Austràlia, Brasil, Argentina, Los Angeles i Nova York.

Als alumnes del cicle formatiu els ha sorprès molt la feinada que duien preparada els de 4t de Primària, tota la informació seleccionada i treballada, i les idees tan clares que tenien. Tots junts han gaudit molt de l’experiència.

 

 

 

 

Compartir: