Els alumnes de 1r de Gestió Administrativa gaudeixen del Premi ICAPE a Menorca

 

Els alumnes de 1r de Gestió Administrativa, que varen rebre el premi als primers finalistes del Concurs ICAPE (atorgat als millors projectes empresarials en l’àmbit de l’economia social elaborats per estudiants de cicles formatius de grau mitjà), varen decidir anar de viatge d’estudis a Menorca els dies 3 i 4 de juny.

Amb un pressupost molt ajustat d’uns 500 € per 18 alumnes i 2 professors, contractaren bitllets de vaixell des del Port d’Alcúdia, l’allotjament, varen pagar l’ecotaxa, el bus i els va bastar, fins i tot, per a les despeses de manutenció. Tot per passar dos dies i un vespre a la veïna illa de Menorca.

El diumenge el varen passar a Cala Blanca gaudint de la platja i de la zona, i el dilluns anaren a visitar Ciutadella. Passejaren pel port natural, per la plaça de l’Ajuntament, per la plaça dels Pins, van veure la Catedral, el Convent, el Claustre de Sant Agustí i van visitar els diferents comerços de la ciutat. S’ho varen passar d’allò més bé visitant un poquet d’aquesta meravellosa illa que quasi cap alumne coneixia.

 

Compartir: