Els alumnes de 1r d’FP bàsica visiten diferents organismes amb seu a Palma

Sortida Palma FP Bàsica
Els alumnes de 1r de Formació Professional Bàsica han fet una sortida per diferents organismes que es troben a Palma. La ruta ha partit de la seu de l’Agència Tributària, on a més de comentar quins tràmits i gestions es fan diàriament a l’edifici, varen descobrir curiositats com la gran varietat d’objectes que incauta el servei de duanes de l’illa.

Més tard, els alumnes van visitar una de les oficines de l’Agència Tributària a Palma. Després, arribaren a la seu central de la Seguretat Social, ubicada a les Rambles, on entraren i comentaren les diferents gestions que es fan en aquesta oficina.

Seguidament, visitaren l’edifici de la Misericòrdia on veren el pati central i comentaren els diferents organismes del Consell Insular que tenen la seva seu en aquest edifici.

La ruta finalitzà en una oficina del SOIB, on varen veure de primera mà la problemàtica de la desocupació actual. Per acabar, visitaren l’edifici de la Direcció Provincial de la Seguretat Social, on també varen comentar les diferents gestions que es fan al seu interior.

 

Compartir: