Els alumnes de 1r i 2n de Primària gaudeixen dels jocs cooperatius

 

Els alumnes de 1r i 2n de Primària han gaudit d’un matí ben fresc i divertit al camp de futbol. I és que aquí han participat en una jornada de jocs cooperatius, molts d’ells amb aigua.

Per classes, els alumnes havien de passar per diferents estacions i a cada una d’elles tenien una activitat diferent preparada. Una consistia a dur tots plegats diferents matalassos de formes ben diverses. Una altra es basava en no deixar que els globus que es llençaven en l’aire tocassin en terra. També hi ha hagut activitats d’aigua. En una d’elles els alumnes havien d’estar asseguts a terra i s’havien de passar amb els peus una esponja ben banyada amb aigua fins a buidar-la en un mesurador. Aquest joc també tenia diferents modalitats. Tots drets, havien de passar-se l’esponja per sota les cames fins a arribar al mesurador on l’havien de buidar.

Mentre els alumnes s’ho passaven pipa jugant, alguns mestres els anaven refrescant amb pistoles d’aigua i ràfegues d’aigua. Com veis ha estat un matí molt divertit, on no tan sols s’ho han passat bé, sinó que han après que si fas les coses en equip, amb ajuda de tots, es pot aconseguir tot el que vulguis.

 

 

 

Compartir: