Els alumnes de 1r i 2n de Primària treballen les seves emocions a l’emogranja

 

 

Els alumnes de 1r i 2n de Primària han visitat l’emogranja, un espai enmig de la natura on han pogut treballar les seves emocions. En començar s’han dividit en diferents grups. Abans de tot s’havien de presentar un per un i explicar les coses que els agradaven. Després anaven fent diferents dinàmiques de cohesió de grup on la feina en equip, els valors, i el respecte per l’altre era el primordial.

Mentrestant, l’altre grup experimentava amb la música. A l’interior de l’edifici principal de l’emogranja, els anaven posant diferents estils de música amb els quals els nins es deixaven anar ballant i movent tot el seu cos. Amb cada melodia els infants tenien un sentiment diferent, que l’havien d’identificar i xerrar-ne entre tots. Finalment, tots junts havien de pintar en funció dels sentiments i emocions que els transmetia la música que els posaven… Va sortir de tot, dibuixos alegres, feliços, divertits… la majoria eren emocions positives.

D’aquesta forma, les classes del CIDE aprofiten durant un dia sencer per treballar la seva consciència emocional i la seva forma de relacionar-se amb els altres en un entorn més relaxat i tranquil.

 

Compartir: