Els alumnes de 2n de Primària també fan senderisme

 

Els alumnes de 2n de Primària han fet una ruta de senderisme per les muntanyes dels voltants de l’escola. Durant el camí havien de fer un treball d’orientació. Per això cada grup cooperatiu duia un mapa de la ruta i havia d’anar marcant les zones per on passaven. Els alumnes han sortit caminant del CIDE ben prest al matí i han creuat els camps de golf fins arribar a la muntanya. Envoltats de natura, han començat a caminar.

Pel camí s’han trobat una antiga cova, on han entrat i han pogut veure com es refugiaven els nostres avantpassats. La cova tenia un forat al sostre per on passava la llum del sol. Quina sorpresa! Més endavant han passat per un punt del camí on es veia tota Palma, i fins i tot la mar. Quines vistes més impressionants! Han pujat per camins de pedres, han visitat una cova, han gaudit de les precioses vistes de la nostra badia, han menjat fruits de tardor, han botat, corregut, construït amb pals, pedres… i sobretot hem passat molt de gust de la companyia.

Els alumnes han pogut veure com al voltant nostre tenim racons ben curiosos perfectes per gaudir d’un dia envoltats de natura i aire pur.

 

 

 

 

 

Compartir: