Els alumnes de 4t d’ESO es graduen

 

Els alumnes de 4t d’ESO s’han graduat i han finalitzat així aquesta etapa educativa. Com a cloenda d’aquest curs, es va dur a terme un acte especial al pati de voleibol. Fins aquí s’acostaven tots els alumnes i els seus pares i familiars que els volien donar l’enhorabona i endur-se un record d’aquest dia.

Tià Vallbona, cap d’estudis d’ESO, va ser l’encarregat de donar el sus a l’acte amb un petit discurs, en el qual recordà alguns dels moments del seu viatge d’estudis i els recordà la importància de pensar diferent, escoltar-nos i aprendre a dialogar i respectar a aquells que no opinen com nosaltres. Mentrestant, en una pantalla s’anaven projectant les imatges del citat viatge d’estudis, uns vídeos que treien més d’un somriure dels estudiants.

Posteriorment, van sortir classe per classe a les grades, on es feien la foto de grup amb els seus tutors i un o dos representants de cada classe llegien un petit discurs en què agraïen principalment la feina i la paciència dels seus professors. En acabar, els alumnes podien immortalitzar el moment al photocall del CIDE que estava instal·lat al pati.

Posteriorment, tots els alumnes i professors d’etapa varen gaudir d’un sopar saludable al pati de primària.

 

Compartir: