Els alumnes de 4t d’ESO reben la visita d’en Lancy Dodem, un dels primers nins apadrinats a l’Índia per la Fundació Vicenç Ferrer

Els alumnes de 4t d’ESO del CIDE, dins l’assignatura d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial, participen un any més en el Projecte ICAPE JES, on viuen l’experiència de crear la seva pròpia ONG, amb la finalitat de recaptar fons que la FVF destinarà a escoles per a alumnes amb discapacitat auditiva, a Anantapur.

La visita d’en Lancy Dodem, un dels primers nins apadrinats a l’Índia, ens ha fet prendre consciència de les dificultats que tenen molts de nins i nines en aquest país per poder assistir a l’escola, i més encara si tenen una discapacitat. Segons en Lancy, “les persones discapacitades no necessiten la nostra empatia o el nostre amor. El que ells volen és una oportunitat per poder fer les coses per ells mateixos, igual que nosaltres, millor que nosaltres, diferent de nosaltres…”. D’altra banda, en Lancy ha encoratjat els alumnes a valorar la importància d’aprendre, ara que són joves, posant l’educació com un dels valors més importants avui dia.

 

Compartir: