Els alumnes de 6è A de primària ajuden l’associació “SOS Animal”

Els alumnes de 6è A d’Educació Primària han visitat la Fundació “SOS Animal” per conèixer de primera mà les funcions d’aquesta associació. Es tracta d’una associació amb la qual estan col·laborant des del curs 2015-16, gràcies a diferents activitats de treball cooperatiu dins l’aula.
6èA EP_sos animal
Els alumnes del CIDE han pogut passejar els animals, donar-los de menjar, vacunar-los, dur-los i entrar al quiròfan mòbil i veure on es destinen les donacions de la gent que els vol ajudar.

6èA EP_sos animal3
Des de l’any passat, els alumnes han estat fent molta feina per ajudar en tot el possible a “SOS Animal” i ho han fet de moltes formes: recaptant doblers, recollint mantes, llençols i menjar per als animals i fent promoció de la feina que fa aquesta associació. A més, els alumnes han fet una feina molt acurada de conscienciació dins el seu entorn, educant tant pares com mestres en la necessitat de no abandonar animals i ajudar associacions com la de “SOS Animal”.

 

6èA EP_sos animal4
“SOS Animal” és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar l’any 1995 amb la finalitat d’ajudar els animals necessitats de Mallorca. Entre els seus principals objectius s’encarreguen de donar una nova llar als animals que es troben a les caneres, així com millorar la seva vida dins aquestes. També lluiten per la defensa dels drets dels animals, duen a terme campanyes de control de natalitat, denuncien actes de crueltat i maltractament, i consciencien i eduquen els infants respecte als animals.

 

6èA EP_sos animal2
Per als alumnes del CIDE aquesta ha estat una visita molt educativa i profitosa que de ben segur els motivarà en totes les feines i projectes que s’han marcat abans de Nadal.

Compartir: