Els alumnes de 6è D visiten la seu de Mallorca Sense Fam

 

Les classes de 6è de Primària duen a terme un projecte de formar una associació amb l’objectiu de canviar qualque aspecte del seu entorn que no els agradi. Enguany la classe de 6è D ha decidit ajudar MALLORCA SENSE FAM (MSF), una organització que ajuda gent amb pocs recursos proporcionant-los productes de primera necessitat.

Fa uns dies rebérem la visita de Joan Martorell, component de la junta directiva de MSF, que ens va explicar el funcionament de l’organització, quina gent es pot beneficiar de la seva ajuda, d’on treuen els recursos per poder ajudar. I també va respondre tot tipus de preguntes dels nins. Finalment ens va convidar que anàssim un dia a la seu a veure com es fa la repartició del menjar.

I així ho férem. El passat dimecres visitàrem la seu de MSF. Vàrem passar el matí amb ells. Vàrem veure com reparteixen el menjar. I fins i tot els nins i nins els ajudaren a carregar menjar, ja que tenien moltíssimes ganes d’ajudar.

Una vegada fet tot això, ara toca als alumnes tancar el projecte, decidint quina acció duen a terme per tal d’ajudar Mallorca Sense Fam.

 

 

     6è mallorca sense fam

Compartir: