Els alumnes de 6è de Primària gaudeixen del seu viatge d’estudis a La Molina

 

Els alumnes de 6è de Primària han marxat durant cinc dies a gaudir del seu viatge d’estudis. Molts era la primera vegada que sortien de casa i agafaven un avió sense els seus pares. Tot per arribar a La Molina on els esperaven un caramull d’activitats i esports d’aventura.

Els nins han tengut temps de provar-ho quasi tot els dos primers dies: han pujat a una canoa canadenca i en caiac pel llac de La Molina, han fet una ruta en BTT, han practicat escalada i ràpel a paret de roca natural, han millorat la seva punteria fent tir amb arc amb un circuit pel bosc i també han treballat la seva orientació mitjançant mapes, brúixoles i GPS.

L’endemà, els alumnes van tenir l’oportunitat de pujar a un cavall i conèixer de més a prop el món de l´hípica a Prullans. I després de recuperar forces amb una barbacoa, varen endinsar-se a la Cova d’Anes per fer espeleologia.

Dies ben intensos on tampoc no hi faltà el ball nocturn i la diversió. I és que de ben segur que aquest viatge d’estudis no l’oblidaran mai. 

 

Compartir: