Els alumnes de 6è de Primària parteixen de viatge d’estudis a Salardú, la Vall d’Aran

 

Els alumnes de 6è de Primària han partit de viatge d’estudis per viure una experiència que serà inolbidable. Els joves han anat a Salardú, la Vall d’Aran (Catalunya) per gaudir de cinc dies de viatge fent esports d’aventura. El primer dia varen fer el trajecte en bus de l’aeroport fins a Salardú i a l’horabaixa ja varen sortir a fet una volta per la muntanya i varen tancar el dia jugant a jocs de taula.

   

Galeria de fotos de l’arribada a l’aeroport de Barcelona

Galeria de fotos primer dia

Al segon dia de viatge d’estudis, va fer una mica de fred i pluja durant el matí però això no va afectar les activitats. El grup va aprofitar per anar a l’Aran-Park a veure tota classe d’animals. A l’horabaixa, els alumnes varen realitzar un parell d’activitats d’aventura i varen tancar el dia amb una vetllada de ‘CIDE talent’ on els nins i nines varen riure moltíssim.

   
   

Galeria de fotos segon dia de viatge d’estudis

Al tercer dia, va sortir el sol a Salardú i els alumnes varen aprofitar el dia per anar al centre d’activitats per fer ràfting, tir amb arc, jocs d’orientació, parc d’aventures, entre d’altres.

   
 

Galeria de fotos tercer dia de viatge d’estudis

Al quart dia, els alumnes varen gaudir amb una excursió molt emocionant perquè varen tenir l’oportunitat de fer escalada, va ser tota una aventura que quedarà en el record de tots. 

Galeria de fotos quart dia de viatge d’estudis

Ara, els alumnes ja aprofiten les darreres hores del viatge d’estudis perquè avui tornen cap a Mallorca després de viure cinc dies fantàstics. De ben segur que tendran moltíssimes anècdotes per contar!

 

Compartir: