Els alumnes de 6è de Primària s’han graduat enguany

 

 

Ja acaba el curs i és el moment de les graduacions. El passat divendres va ser el torn dels alumnes de 6è de Primària. A les cinc de l’horabaixa els alumnes de les cinc classes començaven a desfilar pel passadís central, envoltats pels seus pares i familiars que havien anat a veure’ls. Amb el clàssic birret negre, tots i cada uns d’ells anaven pujant a les grades instal·lades per a l’ocasió al pati de voleibol.

L’acte va començar amb un discurs de Margalida Cabalín, cap d’estudis de Primària, que els donava molta sort per aquesta nova etapa per ells que començarà el setembre. Seguidament, Miquel Femenies, mestre de música, acompanyat per Mario García a la guitarra, va dirigir a tots els alumnes, que varen oferir als assistents un petit concert on els mateixos alumnes eren els encarregats de tocar diferents instruments. A cada cançó, els alumnes es canviaven per tocar la bateria, les guitarres, el teclat i els xilòfons. Una de les cançons era un rap ben divertit que anava del seu dia a dia, i que els alumnes de 6è anaven cantant d’un en un. Va ser, sens dubte, una gran demostració de tota la feina que han fet al llarg del curs en aquesta àrea.

A continuació, els mestres tenien preparada una sorpresa. Serien ells mateixos els protagonistes de la següent cançó. Alguns amb més destresa i afinació que d’altres, varen mostrar que mai és tard per divertir-se i fer riure els seus alumnes.

Després era el torn d’entregar els diplomes amb la foto de l’orla a cada alumne. Els mestres de 6è, Dione Valle, Mario García, Jaume Janer, Alberto Fernández i Toni Salom varen ser els encarregats d’entregar-lo. Per acabar, l’escola va oferir un petit refrigeri al pati per a tots els assistents a l’acte.

 

 
     
Compartir: