Els alumnes de 6è d’Educació Infantil es graduen

 

Els més petits de l’escola també es graduen a final de curs. Els alumnes de 6è d’Educació Infantil veuen com finalitza la seva etapa i es fan majors. A partir de setembre hauran de compartir experiències a 1r de Primària. Tot un repte! Ara però, és el moment de celebrar-ho amb els companys i organitzar una gran festa d’acomiadament.

Al pati de voleibol els hi esperaven ansiosos tots els seus familiars. Els nins, per la seva banda, estaven ben orgullosos duent els seus capells de graduats i les seves bandes de color verd. A poc a poc es van ubicar a les grades per classes mentre cercaven els seus pares. Lluïsa Jiménez, cap d’estudis d’Educació Infantil, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents. Posteriorment es va oferir un concert dirigit per les professores Marian Timoner i Patrícia Mir, on els alumnes van interpretar cançons com l’Abecedari, El futbol, Tu tira, l’Excursió, Les bananes, El Constipat, i Això és el CIDE, entre d’altres.

Finalment, les mestres de 6è d’infantil, entre les quals hi trobam Cati Tugores, María Perelló Marín, María Perelló González, Cristina Morlà i Amàlia Martínez, van repartir un per un a tots els nins els diplomes i les fotos de grup. Van ser moments molt emotius pels petits, ja que s’acomiaden de les seves mestres després de passar tres anys amb elles.

En acabar l’acte, els familiars podien aprofitar per fer-se fotos amb els seus fills i endur-se’n un record d’aquest moment tan especial per ells. Posteriorment, aquell que volia podia gaudir d’un refresc al pati cobert. Una bona forma d’acomiadar-se dels seus companys abans de començar l’estiu.

 

 

Compartir: