Els alumnes de 6è B de primària entreguen els doblers recaptats per a ASPANOB

ASPANOB

Els alumnes de 6è B d’eduació primària han entregat els doblers que van recaptar durant el curs 2015-2016 per a ASPANOB, l’Associació de pares de nins amb càncer de Balears. En total s’han recaptat devers 450 euros, que ha recollit l’educadora social de l’associació, Cristina Martín.

L’origen d’aquesta iniciativa va néixer dels alumnes d’aquesta classe durant una sessió de treball cooperatiu a l’aula. Els mestres varen demanar als alumnes de cada línia del curs que creassin una associació amb la finalitat d’ajudar a alguna persona o entitat del seu entorn social. Primer per grups cooperatius i després amb el grup-classe, els alumnes de l’actual 6èB varen decidir ajudar a ASPANOB. Tots junts varen reflexionar i decidir diferents alternatives per aconseguir fons per aquesta associació.

ASPANOB2

A través de tallers, i amb l’ajuda i implicació dels seus pares, varen realitzar tot tipus de productes per vendre com imants, carteres, pots per als llapis, etc. I un cop realitzada tota aquesta feina varen haver de decidir entre tots els preus que posarien a cada objecte per a la seva venda.

Finalment i després de moltes hores i il·lusió en aquest projecte cooperatiu, els alumnes de l’actual 6è B, varen fer un mercadet solidari on es va vendre tot el que tenien. A més de tot el recaptat aquell dia, s’han d’afegir les donacions que han fet a part tant els alumnes com els seus pares.

 

Compartir: