Els alumnes de Batxillerat i FP del CIDE es graduen

 

El CIDE ha celebrat una gran festa de graduació per a tots els seus alumnes de Batxillerat i Formació Professional. Ha estat una nit molt emotiva en la qual les abraçades i les llàgrimes han estat també protagonistes. L’acte va començar al voltant de les vuit del vespre al pati de voleibol, que s’havia engalanat per a l’ocasió i on estaven asseguts no tan sols els alumnes, sinó també tots els familiars que no es volien perdre un moment com aquest. Els alumnes, molt orgullosos d’haver arribat fins aquí, s’han vestit amb les seves millors gales i amb el característic “birret” de graduat, davant l’atenta mirada dels professors que els han acompanyat durant tota la seva vida escolar.

Toni Mir, cap d’estudis de Batxillerat i Formació Professional ha estat l’encarregat de donar el sus a l’acte, recordant-los la importància de l’aprenentatge continu per a ser lliures i tenir pensament propi. Després ha estat el torn del director, Joan Perelló, que enguany es jubila, i emocionat, ha volgut donar les gràcies a tots els pares que han confiat en el CIDE per educar als seus fills.

Una per una han anat passant per les grades les diferents classes de l’etapa. Abans però s’havien de fer una instantània amb els seus professors que els servirà de record d’aquest dia. Després, era l’hora dels discursos.

L’acte més esperat, com no podia ser d’altra manera, ha estat el final, quan s’ha projectat un vídeo amb imatges d’activitats, classes i excursions de tots els anys que han passat estudiant al CIDE. Un moment per recordar i també per veure com han madurat, après i evolucionat. Després era el moment de fer la foto de grup i de divertir-se llençant en l’aire els birrets al més pur nord-americà. Posteriorment, els alumnes i professors s’han traslladat fins al pati cobert on s’ha celebrat el sopar de germanor. Un fi de cloenda ple d’anècdotes i somriures que quedarà de ben segur en la seva memòria.

 

Descarrega les teves fotos al nostre compte de flikr.

Fotos graduació (totes)

Vídeo Graduació

*Si vols escoltar el vídeo amb música, s’ha de descarregar. Per descarregar només s’ha de pitjar el botó dret i cliquejar sobre “guardar enllaç com”.

 

 
 

 
   
     
     
     
     
     
     
     

      

Compartir: