Els alumnes de Primària sorprenen amb el seu flash mob

 

 

Els alumnes de Primària duien setmanes esperant per poder ballar el flash mob davant dels seus pares. En un principi estava preparat per fer-ho el dia de la Festa de Primavera, però per inclemències meteorològiques es va haver d’ajornar. Finalment, ha arribat el dia i unes hores abans de donar el sus a la V Nit de l’Art i de la Ciència va arribar el moment de demostrar tot el que havien après durant els darrers mesos.

Els infants es congregaven a poc a poc als voltants del camp de futbol, mentre els pares s’hi ubicaven a les grades per gaudir de l’espectacle. Enguany el ball en què participen alumnes des de 1r fins a 6è de Primària, ha estat inspirat en les músiques del món. Cada nivell anava amb una camiseta d’un color diferent, ja que cada nivell representava un continent: Europa (5è), Àsia (6è), Oceania (1r), Amèrica del Nord (4t), Amèrica del Sud (3r), Àfrica (2n). Tots junts representaven el planeta, un planeta que va començar amb la Pangea i que amb el temps es va convertir en allò que coneixem avui en dia.

En acabar el ball, es va convidar als pares a baixar al camp de futbol perquè gaudissin de ballar amb els seus fills la cançó “Llença’t” de Lax’n’busto. Tots els pares varen quedar molt sorpresos per l’espectacularitat del ball i els nins varen gaudir de valent fent-lo. L’any que ve, més i millor.

 

Compartir: