Els alumnes de Secundària fan una torrada per Sant Antoni i Sant Sebastià

 

Un any més els alumnes de 1r de Batxillerat han preparat una gran torrada per celebrar les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Ho han fet a l’entrada del pavelló on s’hi han afegit a la festa la batucada del CIDE i els xeremiers de Marratxí, que han posat música a aquesta jornada festiva. Més d’un s’ha animat a fer ball de bot i passar una bona estona.

En un costat es podia fer coa per comprar el menjar i a l’altre s’hi trobaven les torradores, on els alumnes torraven el pa, la xuia, el botifarró i la sobrassada. Tot per viure una torrada típica d’aquestes dates i recaptar doblers pel viatge d’estudis que els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius realitzaran el curs vinent.

A més, els alumnes de 4t d’ESO han aprofitat per vendre pastissos i així recaptar doblers per al seu viatge d’estudis. Després de menjar, els alumnes han gaudit d’un torneig de futbol, mentre els dimonis endimoniats de Palma anaven encalçant els alumnes que eren a les grades. Un dia d’esbarjo on la tradició i la cultura mallorquina han estat les protagonistes.

 

 

   

 

 

 

Compartir: