Els alumnes del CIDE becats amb Erasmus + comencen la seva aventura

 

aaaErasmus+CIDE2016_2

Maletes a punt, un poc de nervis i moltes ganes per començar una aventura incomparable: una estància de cinc setmanes a l’estranger per aprendre un ofici, submergir-se dins una cultura diferent i desenvolupar habilitats lingüístiques i professionals, tot això dins el programa educatiu europeu Erasmus +.

Alguns dels estudiants seran acollits per famílies locals, mentre que d’altres viuran a apartaments o pisos gestionats des de l’escola amb les autoritats locals de cada país. Dels sis alumnes seleccionats al CIDE, un ja ha partit per realitzar pràctiques d’Informàtica a South Cheshire, Anglaterra. Els altres cinc partiran el 16 de maig. Es repartiran entre la ciutat alemanya de Lübeck, on un alumne farà pràctiques d’Informàtica, i Vicenza, itàlia. Fins allà partiran un total de quatre alumnes més per realitzar estudis d’Administració i Informàtica. Aquests darrers, a més de rebre classes pràctiques, faran un curs per aprendre italià.

aaaErasmus+CIDE2016_3

Les beques Erasmus +, finançades amb fons de la Unió Europea, suposaran per als estudiants fins a 200 hores de pràctiques, el 50% del total dels seus estudis. Cal recordar que el CIDE forma part d’un consorci d’escoles inscrites dins la Conselleria d’Educació per formar part d’aquest programa tan innovador i interessant per als estudiants.

Compartir: